| Автор |
Какво е това отношение към потребителите |
Biglamer
Потребител

Точки: 1
Изказвания: 407
| Публикувано на 28.08.2008 |
|
|
Един ден попаднах на една тема пусната от единия администратор дето искаше аватар видях че аватара не е направен направих го както той иска след малко пише че затварял темата а кво що дали става или не става нинакво обяснение да не говорим че затваря и другите теми хубаво одобрено е дадено желание ами ако има и 2-ро 3-то предложение нека се изявяват хората след седмица две ако не се пише по темата затваряй като ти се затваря
Сега пак подписи решили че така ще бъде по добре и защо така кое как е никой нищо не казва ние нямаме ли правно на мнение все пак нали за това е форум да се обсъдят нещатата ей така някой си решил нещо типично по български да се наложи един човек дан другите като му се даде власт. Айде стига с това отношение аха аха викам си намерих си място където да бъда полезен и да си Photoshop-ствам на воля и хоп някакво адски отблъскващо отношение не знам ще стигне ли тая тема до читателите или ще бъде изтрита или аз баннат но е редно като се прави нещо най малкото да се обеснява защо се прави Айде успех и ще чакам реакции баш от Администраторите да видим аз ли съм с грешка или е редно те да си прменят поне малко отношението защото форумчето и сайта като цяло си е хубав но с това отношение едва ли ще има кой знай какво развитие Сори за откровенните думи но нестава с такова отношение не обичам да критикувам но кагото се налага не го спестявам
|
|
|
| Автор |
RE: Какво е това отношение към потребителите |
ArchDevil
Супер Администратор

Точки: 0
Изказвания: 317
Местоживеене: Сандански
|
|
|
Темата няма да бъде изтрита, нито ти ще бъдеш баннат...за заключването на темите ще се оправи...а относно това с подписите..просто сме решили, че така е по-добре... |
|
| Автор |
mania
Супер Администратор

Изказвания: 1494
Местоживеене: Бургас
|
|
И по-точно да не се пълни форума с излишни редове и щуротии.Защото в крайна сметка това което се прави остава на заден план заради хубави или грозни подписи.

|
|
| Автор |
Biglamer
Потребител

|
|
е обяснете защо толкова ли е трудно след като едно нещо е направено как ей така решавате че е излишно аз не съм казал да ги връщате или не но просто нека да се казже защо е така и да се дискотира темата нали за това е форума де да знам за мен това си е не коректно отношение но вие си знаете айде успех
Ок мерси все пак за разяснението до някаде имате право но ако е нещо полезно не виждам друг начин по който да го саобщя на всички както това което бях сложил аз че каквото кача го държа известно време и след това го махам но както и да е
Редактирано от Biglamer на 28.08.2008 |
|
|
| Автор |
mania
Супер Администратор

|
|
Ами нали ти обяснихме.Ти не разбра ли или пусна мнението преди да си прочел предните.?

|
|
| Автор |
mania
Супер Администратор

|
|
За последното ти изречение ти писах лично съобщение.

|
|
| Автор |
v3n0n
Модератор

Изказвания: 198
Местоживеене: гр. Бургас
|
|
Абе човек (@BigLamer) онази тема за аватара е по стара от Баба ми. Просто тва, че си я забелязал сега ............ ! А относно подписите така са Решили Супер Админите. 1. Ти не можеш да оспорваш моето мнение(щото съм Админ) 2. Апък помислиси за тяхното(Щото са създали сайта) ! А дали имаш право на мнение да всеки във този сайт има право на мнение, но това мнение е само твое. Обаче ако бяха скочили още 5,6 потребителя да ти защитават мнението Супер Админите можеха и да въстановят подписите !
Във такива сайтове решава Множенството, а Админите са тези които го отмислят вашето решение и правят най-доброто за Вас. Благодаря за вниманието.
Поздрави от екипа на Photoshop-mania ! |
|
| Автор |
Biglamer
Потребител

|
|
Ами като е стара заключи я нали си по заключването аз я видях че си беше отворена и реших да помогна А това че си админ не значи че немога да споря с теб малко погрешно ви е схвашането за Администрирането в България но както и да е и как искаш да скочат след като казваш ние сме админи неможе да оспорвате нашето решение нелогично е просто за това и написах темата а и аз не успорвам това за подписите просто исках малко яснота и за напред като има нешо подно редно е да се допитате така е редно не е задалжително разбира се и аз благодаря за вниманието
|
|
|
| Автор |
v3n0n
Модератор

|
|
Щом са ми помогнали значи темата е за заключване. Щом не ми трябва друго нещо значи е за ключ!
|
| Автор |
ArchDevil
Супер Администратор

|
|
|
Всъщност, ако направим нещо и на потребителите не им харесва може да се пусне една анкета за връщането му в стария си вид, но не само на няколко потребителя да не им харесва... |
|
| Автор |
Loop
Потребител

Изказвания: 62
Местоживеене: Vidin
|
|
|
v3n0n писа:
Абе човек (@BigLamer) онази тема за аватара е по стара от Баба ми. Просто тва, че си я забелязал сега ............ ! А относно подписите така са Решили Супер Админите. 1. Ти не можеш да оспорваш моето мнение(щото съм Админ) 2. Апък помислиси за тяхното(Щото са създали сайта) ! А дали имаш право на мнение да всеки във този сайт има право на мнение, но това мнение е само твое. Обаче ако бяха скочили още 5,6 потребителя да ти защитават мнението Супер Админите можеха и да въстановят подписите !
Във такива сайтове решава Множенството, а Админите са тези които го отмислят вашето решение и правят най-доброто за Вас. Благодаря за вниманието. \
И като си админ според теб трябва сички да се отнасат с тебе се едноче си бог ли ?
БигЛамер си е много прав ! |
|
| Автор |
Biglamer
Потребител

|
|
ArchDevil не съм казал че не ми харесва след като maniq казах че до някаде съм съгласен но не съм съгласен с начина по който го правите нищо друго не оставяйте с грешно впечетление но пак казвам вие си решавате как да се държите и какво да правите но според мен така не е редно.
|
|
|
| Автор |
ArchDevil
Супер Администратор

|
|
Няма проблеми ... щом така искаш ще слагаме обяснения  |
|
| Автор |
v3n0n
Модератор

|
|
|
Loop писа:
И като си админ според теб трябва сички да се отнасат с тебе се едноче си бог ли ?
БигЛамер си е много прав !
Човек не е така както си мислиш просто казах, че трябва да имате респект към Админите ! Не искам да се отнасяте с мен като бог, но .....!
|
| Автор |
Loop
Потребител

Изказвания: 62
Местоживеене: Vidin
|
|
v3n0n писа:
Loop писа:
БигЛамер си е много прав !
Човек не е така както си мислиш просто казах, че трябва да имате респект към Админите ! Не искам да се отнасяте с мен като бог, но .....!
Просто искам да кажа че и ти трябва да испитваш поне мъничко респект към нас защото ако няма потребители няма този сайт ще затапее и няма смисъл защо да го има ! |
|
| Автор |
mania
Супер Администратор

|
|
Тъй като мисля че този тема е изчерпана и започвате да се конфронтирате я заключвам!!!

Редактирано от mania на 28.08.2008 |
|